Grönt Tikka Masala – Et udmærket vegansk alternativ

Grönt Tikka Masala – Et udmærket vegansk alternativ

Navn

Tikka Masala - Grönt

Butik

Lidl

Pris

25 kr

Tilberedningstid

9 min

Vægt

400g

Pris pr. kg.

62,50 kr

Om Grönt

Grönt er et 100% plantebaseret brand, der er sprunget ud af Tasteful. Mange i Danmark vil nok kende Tasteful fra “frokost-sektionen” i bl.a. Rema1000, hvor deres færdigretter typisk optager en stor del af convenience afdelingen. 

Tasteful har fået mange pæne anmeldelser fra os og gør mange ting rigtigt med deres færdigretter. Derfor er det altid spændende at prøve nye færdigretter fra dem.

Anmeldelse

Grönt Tikka Masala er en færdigret med masser af smag i, men ikke den smag de fleste nok vil kende som “tikka masala”. Tomatsmagen er meget gennemtrængende og lidt for sød. 

Et af de mest interessante punkter i denne færdigret er dog “kyllinge”erstatningen, som mange erstatningsprodukter rammer helt skævt på.

Smagen af “kyllingen” i Grönts Tikka Masala er underspillet og passer faktisk fint på den rigtige kyllingesmag. Konsistensen mangler dog stadig noget arbejde. 

Det er ikke dårligt, men der er stadig et stykke vej til punktet, hvor dem der godt kan lide kylling, vil være fuldt tilfredse med dette som erstatning.

Bedømmelsen

Alt i alt er Grönt Tikka Masala et ganske fint måltid, og i den højere ende af “erstatningsprodukter”. 

Jeg vil nok skulle bruge et godt tilbud, eller en pludselig lyst til at leve vegansk, før den ryger i kurven igen – men i så fald ville dette være en god færdigret.

Samlet set ender denne veganske og plantebaserede færdigret på 3,5 ud af 5 stjerner. 

3.5/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 3.3 / 5. Stemme antal: 3

Du kan være den første der stemmer!

Del dette opslag
Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *