Brændende Kærlighed fra Rema1000 – En gammel kending

Brændende Kærlighed fra Rema1000 – En gammel kending

Navn

Brændende Kærlighed - Måltid til én

Butik

Rema1000

Pris

18,95 kr

Tilberedningstid

9 min

Vægt

350g

Pris pr. kg.

54,14 kr

Anmeldelse

Den lille frosne Brændende Kærlighed er en af de færdigretter der har overlevet længst tid i de danske supermarkeder, og mange af dem som kan huske denne færdigret fra 00’erne, vil sandsynligvis huske tilbage på den med en blid omgang hverdags-PTSD.

Helt så galt står det dog ikke til længere. Retten har fået et lille løft i kvaliteten, og selvom den stadig ikke er høj, så gør det at retten er spiselig. 

Kartoffelmosen minder mistænkeligt meget af den pulver-kartoffelmos som også kan købes i butikken, men som så lige har fået en ekstra opvarmning undervejs – hvilket resultere i, at den er en smule værre end hvis du selv laver pulver-kartoffelmos. 

Jeg ville næppe købe denne brændende kærlighed til fuld pris på 18,95 kr – det er den ganske enkelt ikke værd – men den kan ofte findes til 10 kr, hvilket gør det svært at argumentere imod, at nogen skulle købe denne færdigret fra Rema1000.

Bedømmelsen

Måltid til én´s brændende kærlighed, fra Rema1000, er comfort food for den ældre generation. Kvaliteten er ok, i forhold til det niveau man kan forvente, men så er der heller ikke mere positivt at sige om retten. 

Denne færdigret får 2,3 ud af 5 stjerner. 

2.3/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 4 / 5. Stemme antal: 4

Du kan være den første der stemmer!

Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *