Boller i Karry fra Naturens Køkken

Boller i Karry fra Naturens Køkken

Navn

Boller i Karry - Naturens Køkken

Butik Lidl
Pris

49,95 kr

Tilberedningstid

5-20 min

Vægt

720g

Pris pr. kg.

69,38 kr

Billeder

Anmeldelse

Naturens Køkken’s Boller i Karry er en lækker færdigret med masser af god smag, som dog kræver at du selv vil lave tilbehøret.

Detaljerne

Karrysaucen bæger tydeligt præg af at være lavet på fedt og fløde. Det er en meget mere fed sauce end man typisk ser i en boller i karry. Et mere passende navn ville måske være “Boller i Sovs med karry” – og det er ikke negativt ment. Det fungerer rigtigt fint.

Ingredienserne i saucen er rustikke og noget du kan mærke. Det er ikke en blød og glat sauce, som er blendet til konsistensen minder om en creme. Om det er et plus eller minus, må være op til din personlige smag.

Kødbollerne ser meget bestandige og tunge ud, men viser sig at have en rigtigt god konsistens. Smagen af kødbollerne er over middel, men skiller sig ikke ud på samme måde som saucen gør.

Alt i alt er dette en rigtigt lækker udgave af Boller i Karry fra Naturens Køkken, som uden tvivl vil finde mange fans blandt de af os som godt kan lide fed dansk mad.

Den er ganske vist ikke så god at tage med på farten, men hvis du har tid til at lave ris ved siden af, så er Boller i Karry fra Naturens Køkken i Lidl bestemt værd at prøve.

Bedømmelsen

Boller i Karry fra Naturens Køkken, som du finder i Lidl, får 4,5 ud af 5 stjerner. 

4.5/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 4 / 5. Stemme antal: 1

Du kan være den første der stemmer!

Skræmt af prisen? Det skal du ikke være.

Dette opslag er på ingen måde en reklame af produktet, men da prisen har stor indflydelse på bedømmelsen, så er det vigtigt at pointere hvorfor prisen faktisk ikke er så høj som den kan se ud til at være.

Jeg træder næppe nogen over tæerne, hvis jeg gætter på at den gennemsnitlige shopper i Lidl kan få et mindre chok over en færdigret til 50 kr, når der sandsynligvis ligger en anden boller i karry i butikken til 12 kr – eksempelvis denne Boller i Karry fra Danish Prime, som du kan finde i Aldi.

Der følger ikke ris med til Naturens Køkkens boller i karry, i modsætning til de fleste andre udgaver, og der skal naturligvis ris til en god Boller i Karry. Så hvis vi går efter en 50/50 del boller i karry til ris, så skal vi lave 720g parboiled ris ved siden af. Da størstedelen af den vægt er vand, så vil det samlet koste ca 5 kr.

Den endelige pris for Naturens Køkkens Boller i Karry, med ris, er derfor ca 55 kr for 1440g. Eller 38,19 kr pr. kg.

Den “billige” boller i karry til 12 kr for en portion, som jeg nævnte før, er faktisk dyrere, til 40 kr pr. kg.

Så selvom det første indtryk af prisen kan virke en smule chokerende for nogle, er Naturens Køkken’s Boller i Karry faktisk ganske rimelig i prisen.

Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *