Thai-Cube Panang Curry Chicken fra Kitchen Joy

Thai-Cube Panang Curry Chicken fra Kitchen Joy

Navn

Thai-Cube Panang Curry Chicken fra Kitchen Joy

Butik

Bilka

Pris

24,95 kr

Tilberedningstid

6 min

Vægt

350g

Pris per kg.

71,29 kr

Den hurtige oversigt

  • Velsmagende

  • Relativt høj pris

Anmeldelse

Dette er muligvis Danmarks favorit færdigret.

Den har ligget i alle supermarkeders fryseboks i mange år, og findes i mange forskellige udgaver. Den var et af de første bud på en god færdigret, for over et årti siden, men fortjener den stadig at være danskernes favorit?

Thai-cube fra Kitchen Joy er et af de mange forskellige bud på en fryse thaibox, som ofte ligner hinanden i både udseende og pris. Om de smager lige godt, kan du finde ud af ved at holde øje med de kommende anmeldelser her på færdigretten.dk

Thai-Cube Panang Curry Chicken

Kvaliteten af kyllingen er i orden, på grænsen til middelmådig. Tidligere har kyllingen ellers været en af styrkerne ved denne færdigret, men kan i dag findes bedre i blandt andet Thai Curry fra Culinea og Kylling i rød karry fra Næmt.

Saucen er meget velsmagende, og rettens helt store trækplaster. Den er cremet og pakket med smag – endda uden at være fyldt med salt. 

Retten bliver dog desværre lidt ensidig uden nogle former for grøntsager eller tilbehør. Derudover er den ca 30-40% dyrere end konkurrerende retter. 

Selvom retten godt kunne bruge en opdatering, så er den stadig bare velsmagende og en fin oplevelse. Samlet ender bedømmelsen på 3,6 ud af 5 stjerner.

3.6/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 4 / 5. Stemme antal: 1

Du kan være den første der stemmer!

Del dette opslag
Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.