Tasteful Pasta Carbonara fra Rema1000

Tasteful Pasta Carbonara fra Rema1000

Navn

Tasteful Pasta Carbonara

Butik

Rema1000

Pris 25 kr
Tilberedningstid

8 min

Vægt

400g

Pris pr. kg.

62,50 kr

Anmeldelse

Alle tidligere forsøg på at finde en god pasta carbonara færdigret, har indtil videre været forgæves, og det viste sig desværre, at det heller ikke skulle ske i dag med Tasteful Pasta Carbonara fra Rema1000. 

Der er tegn på at denne færdigret er lavet på kvalitetsråvarer, men producenten lykkedes ikke med at skabe en god spiseoplevelse. 

Færdigretten bliver tør, med hårde kanter og en sammenklistret hård bund. Alle de typiske problemer som man så i de “gamle dage”, indtil nogle producenter af færdigretter blev klogere. Det sker forhåbentlig også hos Tasteful snart. 

Smagen er ganske anonym og bliver ikke hjulpet af at saucen er mangelfuld og klumpet. Æsken lovede en cremet sauce, og det ville nok have hjulpet, hvis saucen faktisk var det.

Tilberedningen

Denne færdigret virker til at tage mere skade af turen i mikroovnen end de fleste andre færdigretter vi har testet, og bliver sandsynligvis bedre ved at tilberede den i ovnen.

Jeg benytter som udgangspunkt den korteste/nemmeste tilberedningsmetode som producenten foreslår, da det vil være mest relevant for de fleste brugere af færdigretter. Den blev derfor tilberedt i mikroovn.

Bedømmelsen

Tasteful Pasta Carbonara får 2,4 ud af 5 stjerner. 

Bedømmelsen er trukket op af de små tegn på kvalitet, men det kan ikke overskygge den mangelfulde faktiske oplevelse.

Alternativerne

Vil du have en bedre “Carbonara”, så kan du prøve mac’n’cheese fra Næmt i Netto. Den hedder muligvis ikke Pasta Carbonara, men forskellen er til at overse.

2.4/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 3.3 / 5. Stemme antal: 4

Du kan være den første der stemmer!

Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *