Spaghetti Bolognese – Næmt

Spaghetti Bolognese – Næmt

Navn Næmt spaghetti bolognese
Butik Netto
Pris

27 kr

Tilberedningstid 4 min
Vægt 450g

Pris pr. kg.

60 kr

Anmeldelse

Du kender sikkert situationen. Du vil gerne have en nem pastaret, og valget falder naturligvis på pasta med kødsovs. Det er efter sigende nemt, billigt og børnene elsker det. 

Så kommer det store valg.

Du kan købe ind til den helt store kulinariske oplevelse, og derefter bruge timevis i køkkenet for at skabe en bolognese der kan få en Italiens bedstemor til at knibe en tåre. Det er hverken nemt eller billigt, og børnene sætter sandsynligvis ikke pris på den fine rødvin du har reduceret i timevis. Det er hurtigt udelukket for størstedelen af os.

Så er der kun 3 muligheder tilbage. Vi kan ringe til pizzariaet og bestille en bakke fyldt med skuffelse, til en meget høj pris. Nej vel?

Så er der kun 2 muligheder tilbage. Vi kan enten købe et glas med pastasauce og hælde det over noget brunet kød – eller vi kan smide Pasta Bolognese fra Næmt i mikroovnen og være færdige på 4 minutter.

Den sidste mulighed lyder meget godt – indtil man tænker tilbage på alle de skuffende oplevelser man har haft med en Spaghetti Bolognese færdigret. 

Nu er dog ingen grund til, at lade tidligere oplevelser med færdigretter skræmme. Næmt serien af færdigretter kommer endnu engang til undsætning, ved at højne standarden over konkurrenterne. 

I denne udgave er der stor fokus på tomatsmagen, fremfor kødet, og det må være op til din personlige smag om det er et godt eller dårligt valg. 

Pastaen er lækker, og saucen er mere end godkendt. 

Hvis du bare gerne vil have en nem og hurtig pastaret, så kan du roligt vælge denne ret. 

3.3/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 3 / 5. Stemme antal: 4

Du kan være den første der stemmer!

Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *