Penne all’ Arrabbiata fra Lidl – det bliver et nej tak herfra!

Penne all’ Arrabbiata fra Lidl – det bliver et nej tak herfra!

Navn Chef Select "Italian Style" Penne all' Arrabbiata
Butik Lidl
Pris 20 kr
Vægt 350g
Pris per kg. 57,14 kr

Bedømmelse

Jeg ville sige at denne færdigret tangerer madoplevelsen ombord hos Ryanair, men så ville jeg lyve. Selv Ryanairs færdiglavede mad, i 10.000 meters højde, er en langt bedre oplevelse end Lidl’s “Penne all Arrabbiata”.

Pastaen er forærdelig. En del af dem er hårde og gummiagtige, mens resten er totalte udkogte. Hvis man vil tage 20 kr for en færdigret, som er 96% kogt pasta, så bør man i det mindste kunne gøre den del ordentligt.

Tomatsaucen kunne under andre omstændigheder gå an, men den kan på ingen måde bære denne ret alene.

Medmindre din livret er tomatsuppe på dåse, så luk øjnene og vælg en hvilken som helst anden færdigret, så får du sandsynligvis en bedre oplevelse.

1.3/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 3 / 5. Stemme antal: 2

Du kan være den første der stemmer!

Del dette opslag
Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

2 kommentarer til “Penne all’ Arrabbiata fra Lidl – det bliver et nej tak herfra!

 1. Jeg går ud fra, at anmeldesen drejer sig om tilberedelse i mikroovn. Ved tilberedelse i panden er det en af de absolut bedste pastaretter. En god tomatsovs, pasta med bid i, som det skal være, fint krydret.

  1. Det er korrekt, Nissen.

   Færdigretterne som vi anmelder, bliver altid tilberedt på den “nemmeste” måde, som emballagen anbefaler. Det er umiddelbart mest relevant for flest muligt brugere, og vigtigst af alt, så giver det en fair sammenligning.

   Jeg håber at du (og andre) vil blive ved med at kommentere, og stemme, på de færdigretter som er bedre med en alternativ tilberedning – eller hvis du er uenig i anmeldelsen. Mere information til forbrugeren er altid bedre!

   Tak for din kommentar og anmeldelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *