Her er de 5 bedste færdigretter i Netto

Her er de 5 bedste færdigretter i Netto

Selvom man stadig kan trække mange nitter op af kølediskene i de danske butikker, så er udvalget af færdigretter i danske butikker er efterhånden ganske hæderligt, og Netto er ingen undtagelse.

Ligegyldigt om du leder efter en færdiglavet risengrød, butter chicken, en nem lasagne eller pizza, så er der muligheder af fin kvalitet. 

I denne artikel vil vi dog kun kigge på de absolut bedste færdigretter, som du kan finde hos Netto. 

Nettos bedste færdigretter

Vi starter med Næmt Kylling Tandoori, som ganske enkelt bare er en af mine absolut yndlings færdigretter – og her mener jeg ikke bare i Netto.

Der er masser af god smag og kvalitet i denne færdigret.  Enhver der endnu ikke har smagt Næmt Kylling Tandoori bør skynde sig ned i den nærmeste Netto med det samme. 

Jeg kunne leve af denne færdigret i meget lang tid, og til ca 25-27 kr, så får den en fast plads i kurven når jeg svinger forbi Netto. 

Læs mere om Næmt Kylling Tandoori her

Pizza Diavola fra Næmt

Denne pizza får ikke helt ligeså rosende ord som Kylling Tandoori gjorde, men den fortjener alligevel en plads på listen.

Det er især kvaliteten af pizzaens toppings der scorer point for denne færdigret.

Læs mere om Pizza Diavola Fra Næmt her

Butter Chicken fra Næmt

Dette er en af vore brugeres favorit færdigretter. Det gælder både ved bedømmelser, men også i ren mængde af interesse og søgninger, hvor Næmt Butter Chicken er færdigretten.dk’s mest søgte færdigret i den seneste måned.

Det er heller ikke så underligt. Der er nemlig masser af smag i saucen og en lækker mør kylling i denne færdigret. 

Læs mere om Næmt Butter Chicken her

Du har måske lagt mærke til et mønster blandt de bedste færdigretter i Netto – de kommer næsten allesammen fra “Næmt” serien af færdigretter som Sallings butikker indførte for et par år siden. Hos Bilka og Føtex kan denne serie findes under navnet “Salling NU”.

Der er kredset for kvaliteten i disse færdigretter og var et af de største skidt fremad for færdigretter i danske butikker. De koster typisk 25-30 kr, som passer godt ind i et hverdagsbudget. 

“Næmt” serien har dog også et par nitter imellem, så husk at tjekke her på siden, hvis du vil undgå skuffelserne. Du kan nemt søge blandt alle færdigretterne som vi har kigget på, her.

Øgo Pizza Salami

Her er det igen pizzaens toppings der sender denne færdigret på listen. 

Især tomatsaucen skiller sig positivt ud fra det man normalt kender fra de fleste frysepizzaer.

Denne færdigret kan ligeledes findes hos Bilka og Føtex under navnet “Salling Øko” – de har haft travlt hos Sallings branding afdeling. 

Læs mere om Øgo Pizza Salami her

Sidst, men ikke mindst… 

Så har vi Kylling i Rød Karry fra Næmt.

Dette var færdigretten der fik mig til at tænke “Endelig!”. – For første gang kunne man begynde at købe færdigretter i god kvalitet til en ordentlig pris. 

Saucen er lækker og kyllingen er, ligesom i de andre Næmt retter, ganske mør og lækker.

Den fortjener naturligvis en plads på listen.

Læs mere om Kylling i Rød Karry her.

Hvad mener du?

Er der nogle færdigretter du mener der er blevet overset? Så vil vi meget gerne høre om dine yndlings færdigretter, fra Netto, i kommentarfeltet nedenunder. 

Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

2 kommentarer til “Her er de 5 bedste færdigretter i Netto

  1. Jeg købte brændende kærlighed 2pakkerog spiste den ene til aften.synes den smagte underligt, da jeg havde spist blev jeg rigtig dårlig kastede op og kastede op, den underlige smag fra starten, der var noget galt.
    vil l venligt undersøge disse retter så andre ikke får det lige sådan.mvh hører gerne fra jer.
    61427386.athene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *