Gyros fra Velsmag – Netto

Gyros fra Velsmag – Netto

Navn Velsmag Gyros
Butik Netto
Pris 20 kr
Tilberedningstid 10 min
Vægt 400g
Pris per kg. 50,00 kr

Anmeldelse

Nem mad på 10 minutter. Det er hvad vi bliver lovet på den meget minimalistiske indpakning, som ikke prøver at skjule indholdet og lokke med flotte billeder. 

Vi kan se præcist hvad vi køber, og det er forfriskende. 

Det er svært at finde negative ting at sige om Gyros fra Velsmag. Den prøver ikke at være mere end den skal være.

Proportionerne er som de skal være. Smagen er udmærket, og der er ingen ubehagelige overraskelser. Retten kan være en smule tør, men ikke i nogen slem grad. Derudover svinger kødkvaliteten en smule, hvilket sandsynligvis stammer fra måden kødet bliver tilberedt i retten.

Sammenlagt er gyros en rigtigt fin hverdagsret, når du bare skal have noget at spise og det gerne må være lidt sundere end en frysepizza. 

Hvad kan gøres lidt bedre?

Det ville formentlig være en forbedring af færdigretten hvis kødet var adskilt fra resten af indholdet. Det er svært at stege kødet ordentligt, uden at overtilberede resten af retten,  når det hele ligger sammen.

Hvis du er overskudstypen, som gerne bruger 30 sekunder ekstra på at forhøje kvaliteten lidt, så kan du overveje at fiske kødet op og stege det ordentligt af inden du tilsætter resten af indholdet. Så får du mere jævnt stegt kød, og undgår at resten af retten får et par minutter for meget på panden.

Bedømmelsen af Gyros fra Velsmag ender på 3.2/5

3.2/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 3.5 / 5. Stemme antal: 2

Du kan være den første der stemmer!

Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *