Chili Con Chicken fra Hanegal

Chili Con Chicken fra Hanegal

Navn

Chili Con Chicken - Hanegal

Butik

Netto

Pris

44,95 kr

Tilberedningstid

4 min

Vægt

350g

Pris pr. kg.

128,43 kr

Chili Con Chicken fra Hanegal er købt hos Netto til 44,95 kr. Den opbevares på køl, har en holdbarhed på ca. 1 måned og kan varmes i ovn eller mikroovn.

Anmeldelse

Chili Con Chicken fra Hanegal har en pris der ligger 2-3 gange højere end lignende færdigretter, og det forpligter. Desværre lever denne ret ikke helt op til de forventninger. 

Der er god smag i saucen, men derudover er der ikke meget at fremhæve. Kyllingen og champignonerne skuffer i særdeleshed i konsistens, smag og mængde.  

Plastik i maden

Indpakningen benytter noget plastik i toppen der delvist smelter i mikroovn, som gør at plastikken kan falde fra hinanden. Det kan skabe små plastikrester som kan falde i maden (ses rundt i kanten af beholderen på billedet). Ikke særligt gennemtænkt, og værd at være opmærksom på.  

Derudover er indpakningen ikke lukket på midten, så halvdelen af risene ligger sandsynligvis i saucen (eller omvendt) når du køber denne færdigret fra Hanegal.

Bedømmelsen

Selvom der er flere dele af denne ret, som bør få et løft, så er der alligevel noget kvalitet i smagen af saucen som redder retten fra at ryge under middelkarakter.

Chili Con Chicken fra Hanegal får 2,6 ud af 5 stjerner. 

2.6/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Stemme antal: 0

Du kan være den første der stemmer!

Del dette opslag
Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.