Bøfgryde fra Jensens Foods – Kun én ting holder retten fra bundkarakter

Bøfgryde fra Jensens Foods – Kun én ting holder retten fra bundkarakter

Navn

Bøfgryde - Jensens Foods

Butik

Lidl

Pris

10 kr

Tilberedningstid

9 min

Vægt

400g

Pris pr. kg.

25 kr

Bøfgryde fra Jensens Foods findes ikke blandt det normale sortiment, og skal købes som uge-vare på tilbud. Færdigretten vil typisk kunne købes for omkring 15 kr, og i nogle tilfælde ned til 10 kr.

Den findes, og opbevares, i køleskab, hvor den typisk kan holde sig i 3-4 uger.

Anmeldelse

Tilberedningen af Bøfgryde fra Jensens er en frustrerende oplevelse, og muligvis en af de værste som jeg har prøvet til dato, ved de ca 130 færdigretter som vi har kigget på indtil videre. 

Indpakningen gør i bedste fald tilberedningen for besværlig (og med for meget opvask), og i værste fald står du med brændte fingre fra de poser som ikke er designet til at blive håndteret mens de er varme.

På grund af tilberedningen er der også mere spild end der normalt ville være. Jeg endte f.eks. med en ret på 258g, som ellers bude være 400g, selvom jeg klemte poser og skrabede gryder til den store guldmedalje.

Madoplevelsen

Kødets kvalitet svinger helt vildt. Der er tydeligvis skåret i det billigst mulige rester af kød, hvor man får uspiselige sener med. En gang i mellem vil du også få et par små stykker kød som faktisk er ganske mørt og ok. Til prisen er det svært at klage, men det er ikke nogen god oplevelse at navigere alle de uspiselige dele.

Saucen er spiselig, og lidt bedre end det man ofte finder i færdigretter i denne prisklasse.

Kartoffelmosen er tam, men spiselig når den er lavet i gryde. I mikroovnen vil den få hårde kanter, som bestemt ikke kan anbefales.

Bedømmelsen

Der er et par små positive elementer, og retten kan da sagtens spises – hvis du kan se bort fra de åbenlyst negative ting.

Det er dog primært den lave pris der trækker denne færdigret op på en nogenlunde respektabel bedømmelse.

Bøfgryde fra Jensens Foods får 1,7 ud af 5 stjerner.

1.7/5

Hvad synes du om denne færdigret?

Gennemsnitlig bedømmelse 3.2 / 5. Stemme antal: 19

Du kan være den første der stemmer!

Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

En kommentar til “Bøfgryde fra Jensens Foods – Kun én ting holder retten fra bundkarakter

  1. Det er kun prisen man prøver, ellers er retterne især kødet meget dårlige og hvor er alle de gram som de skriver der er lige middag til en lille meget lille person

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *