Årets bedste færdigretter i 2020

Årets bedste færdigretter i 2020

Her på Færdigretten.dk har vi testet 85 færdigretter, i løbet af året 2020, og nu er det blevet tid til, at finde de allerbedste færdigretter fra det seneste år.

Vi kårer de bedste færdigretter i 5 forskellige kategorier, som er:

  • Den bedste billige færdigret
  • Den bedste sunde færdigret
  • Den bedste hurtige færdigret 
  • Årets bedste smagsoplevelse
  • Årets bedste færdigret i 2020

Årets bedste billige færdigret

I denne kategori leder vi efter en færdigret som kan gøre dig mæt for under 20 kr – og jo billigere jo bedre, uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten. 

Vinderen af årets bedste billige færdigret i 2020 er: 

Lasagne Bolognese fra Næmt, som du finder i Netto.

Med en kilopris på bare 30 kr, så er der masser af mad for pengene, og på trods af den lave pris, så er kvaliteten helt i orden. 

Årets bedste sunde færdigret

I denne kategori leder vi efter en færdigret som du kan spise med god samvittighed – også selvom du lige har lavet et nytårsforsæt om at leve sundere i år. 

Vinderen af årets bedste sunde færdigret i 2020 er: 

One Pot Veggie Curry fra Beauvais

Man kan naturligvis altid diskutere hvor sund en færdigret som denne i virkeligheden er, men der kan næppe herske nogen tvivl om, at vi er et langt stykke foran den nærmeste frysepizza eller pastaret. 

Der er skruet op for grøntsagerne, bønnerne og kikærterne i denne færdigret, som stadig formår at smage rigtigt fint. 

Årets bedste hurtige færdigret

I denne kategori leder vi efter en færdigret som du kan nå at lave og spise, selvom frokost pausen er kort. Det skal være nemt, og gå hurtigt. 

Vinderen af årets bedste hurtige færdigret i 2020 er: 

Lasagne Bolognese fra Worlds Kitchen, som du finder i Aldi.

Du kan opbevare den overalt, da den ikke har behov for at være på køl. Den har enormt lang holdbarhed, og tager kun 3 minutter at tilberede. Derudover smager den væsentligt bedre end de fleste andre lasagne bolognese færdigretter du finder i dit lokale supermarked. 

Om du får selvlysende børn af at spise den skal jeg ikke kunne sige, men jeg kan dog sige, at den er et hit hos undertegnede – specielt når det skal gå stærkt. 

Årets bedste smagsoplevelse

I denne kategori leder vi efter en færdigret som ganske enkelt bare smager rigtigt godt. 

Vinderen af færdigretten med årets bedste smagsoplevelse i 2020 er: 

Boller i Karry fra Naturens Køkken, som du finder i Lidl.

Du skal ganske vist selv klare tilbehøret til denne færdigret, men det største arbejde er sørget for, og den smager rigtigt godt. Det er en færdigret som du med god samvittighed kan servere for gæster, og tage alt æren for selv. 

Årets bedste færdigret i 2020

I denne kategori leder vi efter en færdigret som kan lidt af det hele – den bedste samlede pakke. Derudover en færdigret som du kan spise igen og igen, uden at ødelægge helbredet eller privatøkonomien.

Vinderen af årets bedste færdigret 2020 er:  

Kylling Tandoori fra Næmt, som du finder i Netto. (Kan også findes i Føtex og Bilka, hvor den hedder “Vores Ready to Heat Kylling Tandoori)

Denne færdigret smager rigtigt godt, og kvaliteten af råvarerne er helt i top. På trods af en madoplevelse der kan konkurrere med mange restauranter, så slipper du for bare 27 kr og under 5 minutters tilberedningstid.  

Jagten på de bedste færdigretter fortsætter i 2021

I løbet af det næste år vil vi forsøge at afprøve endnu flere færdigretter end i 2020, og guide dig gennem junglen af færdigretter. Vi køber og smager på alle de dårlige færdigretter, så du ikke behøver at gøre det.

Husk at bogmærke færdigretten.dk, så du nemt kan finde tilbage, næste gang du står i supermarkedet og har lyst til en færdigret.

Del dette opslag
Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.