7 Smarte Køkkenting Du Skal Eje!

7 Smarte Køkkenting Du Skal Eje!

Det er ikke kun når vi snakker om færdigretter, at det gerne må være nemt at være i køkkenet.

Et velfungerende køkken gør bare madlavningen meget nemmere og sjovere. Vi har derfor fundet 7 ting som gør livet i køkkenet, meget mindre besværligt.

I denne artikel finder du blandt andet:

 • Små køkkenting der gør madlavningen nemmere
 • Smarte ting til køkkenet
 • Gode opbevaringsløsninger

Overskuelig krydderihylde – Nummer 1

En af de første ting der kan give anledning til, at rive håret ud, når man laver mad, er et rod af krydderier. 

Du ved med garanti, at du har lige præcis det krydderi du skal bruge i skuffen – et eller andet sted. Imens du står med hovedet i skuffen og febrilsk leder efter det rigtige krydderi, så står din mad og brænder på. 

Det er der heldigvis en løsning på, med denne krydderihylde fra Deco Haus. Her får du en af de mest overskuelige krydderihylder, som samtidigt ikke kræver meget plads.

 • Mærkater af lærred, hvor du kan skrive og viske ud med kridt
 • Fylder nærmest ingenting
 • Masser af tilbehør
 • Inkl 24 glas, 48 mærkater, tragt, rensebørste osv.

Producent

Pris

Køb her

Deco Haus

Ca. 380 kr

Amazon.de

Den nemmeste måde at lave mad – Nummer 2

Udover færdigretter – naturligvis – så er det svært, at finde et mere vigtigt redskab til den nemme aftensmad, end en slowcooker!

Du smider ganske enkelt bare ingredienserne i slowcookeren og lader det hele stå i 4-12 timer. Resultatet er nogle utroligt lækre retter, hvor selv de billigste kødudskæringer falder fra hinanden af mørhed. 

Skal du have gæster er der i øvrigt den fordel med slowcookeren, at du ikke behøver at stå i køkkenet mens gæsterne er der, men i stedet kan bruge tiden sammen med dine gæster – og de vil blive vilde med resultatet fra denne slowcooker fra Russell Hobbs

 • Nemt at lave mad
 • Billige ingredienser 
 • Perfekt til simreretter
 • Lækkert og mørt kød, uden besvær.

Producent

Pris

Køb her

Russell Hobbs

Ca. 495 kr

Amazon.de

Skær grøntsager uden besvær – Nummer 3

Når du skal i gang med din slowcooker, eller bare lave mad på anden vis, så er grøntsagerne ofte noget af det der er mest besværligt, og tager længst tid at forberede.

Der er heldigvis hjælp at hente fra denne multifunktionelle grøntsagshakker fra ONCE FOR ALL.

Med et tryk på stangen kan du skære alle dine grøntsager i mange forskellige former og størrelser, så det passer perfekt ind i den ret du gerne vil lave.

I modsætning til et mandolinjern, så behøver du ikke at være bange for at snitte halvdelen af fingeren af med dette smarte køkkenudstyr.

 • Kan lave mange forskellige udskæringer
 • Ingen risiko for at skære sig i fingeren
 • Nem at gøre ren

Producent

Pris

Køb her

ONCE FOR ALL

Ca. 295 kr

Amazon.de

Udtrækkeligt og sammenklappeligt dørslag – Nummer 4

En af de næste udfordringer vi møder i køkkenet er, at vaske grøntsagerne. Her findes der også en løsning, som kan hjælpe dig med at spare plads og besvær.

Dette dørslag fra Itian kan klappes sammen, så den bliver flad og fylder mindre i skuffen. Når du bruger dørslaget, kan håndtagene trækkes ud, så den kan hænge mellem kanterne på køkkenvasken.

 • Dørslaget kan trækkes ud og passer til de fleste håndvaske
 • Kan klappes sammen og fylde mindre i skuffen
 • Nem at gøre ren

Producent

Pris

Køb her

Itian

Ca. 125 kr

Amazon.de

Gode opbevaringsbøtter er et must – Nummer 5

Et køkken er ikke komplet, uden et ordentligt sæt opbevaringsbøtter. 

Dette sæt af 20 opbevaringsbøtter fra Fullstar kan krydse alle de vigtigste ting af på checklisten. Det kan bl.a. tåle opvaskemaskine og fryser.

Derudover er bøtterne luft- og vandtæt med låg på, så madvarerne forlænger sin holdbarhed. De indeholder desuden ikke BPA, ftalater og andre skadelige stoffer.

Med andre ord, så får man hele pakken med disse anmelderroste opbevaringsbøtter!

 • Får 4,7 ud af 5 stjerner, fra næsten 20.000 bedømmelser!
 • Tæt forsegling: Lufttæt og drypper ikke.
 • Uden BPA, ftalater og andre skadelige stoffer.

Producent

Pris

Køb her

Fullstar

Ca. 375 kr

Amazon.de

Spar på sæben med en håndfri sæbe skum dispenser – Nummer 6

Brug mindre sæbe med en skum dispenser. Det er ikke bare smart og mere renligt – den er også mere behagelig at bruge, end en almindelig pumpe.

Med denne skum sæbe dispenser fra LAOPAO, så sparer du også miljøet for en masse plastik, da du skal købe mindre sæbe – hvilket også sparer penge i det lange løb. 

Med denne sæbe dispenser kan du nemt og bekvemt ændre mængden af skum mellem 3 forskellige indstillinger.

Og hvis du spørger mig, så er den faktisk en stilren og flot tilføjelse til køkkenet eller badeværelset.

 • Ændrer mængden af skum med 1 klik
 • Køb mindre sæbe – spar penge og plastik
 • Håndfri og uden bakterier
 • Kan sættes på medfølgende vægophæng

Producent

Pris

Køb her

LAOPAO

Ca. 225 kr

Amazon.de

Gode pommes frites uden friture – Nummer 7

Vi startede med en slowcooker, som er et fantastisk redskab til køkkenet – den kan dog ikke lave sprøde fritter og kylling uden besvær. Det kan denne airfryer fra Askyors til gengæld!

Denne model har en stor kapacitet på 8L, men er alligevel i den billige ende af markedet – og hvis du køber den indenfor 8 dage af denne artikel er lagt op, så kan du endda spare yderligere 150 kr ved at klikke på “Voucher”, efter du har trykket på linket.

Selvom dette er en af de “billige” modeller, så får den nogle af markedets bedste anmeldelser med et gennemsnit på 4,7 ud af 5 – baseret på 689 anmeldelser. Det findes nærmest ikke højere.

 • Stor kapacitet – 8L
 • Laver sprøde fritter, og andet mad, uden ekstra olie.
 • Får fantastiske anmeldelser, med et gennemsnit på 4,7 ud af 5.

Producent

Pris

Køb her

Askyors

Ca. 995 kr

Amazon.de

Forhåbentlig er du gennem denne artikel blevet inspireret til, at gøre livet i køkkenet lidt nemmere og mere behageligt. 

Hvis du har nogle gode tips til ting som er must-haves i et køkken, så vil vi meget gerne høre om dem i en kommentar nedenunder!

I denne artikel er der links til Amazon.de, som er Amazons tyske udgave. Efter Brexit, så er det på grund af toldregler blevet nemmere for danskere at bestille fra Tyskland end den Engelske butik.

Alle produkter som vi har udvalgt fra Amazon.de, sælges af forskellige sælgere, men håndteres og afsendes af Amazon. Dette er også kendt som “Fulfilled by Amazon”. Dette gør det meget nemmere for dig, som forbruger at købe og få tilsendt disse produkter. 

Alle produkterne i denne artikel er nøje udvalgt på baggrund af personlige erfaring, anmeldelser og sammenligninger. Der er ikke gået på kompromis for at kunne sælge ting, men links til køb af produkterne er affiliate links gennem Amazon. Dette betyder, at hvis du køber et af produkterne gennem linket, så får færdigretten.dk en lille fortjeneste fra købet, som bruges på at udvikle hjemmesiden. 

Del dette opslag
Kristian T.

Kristian T.

Færdigret aficionado.